o nama

Gala Life Retreat je koncept koji se bazira na holističkom pristupu, u cilju pružanja jedinstvenog iskustva koje menja živote žena. Sjedinjujući Gala Beauty Coaching i Gestalt Coaching u jednu celinu, pruža celovito iskustvo promene, kako na fizičkom tako i na mentalnom polju.

Vodeći se stavom da zadovoljstvo u životu potiče od ostvarenosti i harmonije u svim segmentima našeg života, Gala Life Retreat ima cilj da osnaži žene, da podstakne transformaciju, uspostavi balans između mentalnog i fizičkog, i pruži ženama moć da ostvare svoj pun potencijal.

Naš tim

Anja Klobas

psiholog, Gestalt Life Coach, idejni tvorac Gala Life Retreat

Anja Klobas je svoju preduzetničku karijeru započela nakon učešća u programu “Mladi podjetnik” u Ljubljani, septembra 2018. godine. To je bilo značajno za nju , jer je dugogodišnji rad na sebi, Gestalt i NLP edukacije stavila u jednu formu, i posvetila se tome. Iz toga je nastao Gestalt Coaching program u okviru Gala Life Retreat. Rođena je 1991. godine u Somboru. Na Univerzitetu u Beogradu diplomirala je psihologiju 2014. godine. Zatim je 2016. godine, u Milanu, na Univerzitetu Cattolica del Sacro Cuore završila međunarodni marketing i menadžment. Trenutno živi i radi u Sloveniji. Za vreme studiranja u Beogradu, završila je trogodišnju edukaciju za Gestalt Life Coaching. Iz tog rada izvukla je iskustvo, znanje i ideje o budućim projektima. Po završetku mastera, počela je da radi individualne coaching seanse sa elementima Gestalt i NLP pravca u psihologiji. Tokom studiranja u Milanu uspostavila je mnogobrojne kontakte, koji joj i nakon dve godine omogućavaju da bude povezana sa Milanom. Tokom odrastanja, za nju su govorili da voli da ulaže u odnose i da ih gradi, a kada je odrasla, to joj je omogućilo da sa samo 26 godina pokrene svoj biznis. Smatra da su kontakti i poznanstva vredna osnova svakog biznisa. Njen san je da proširi svoje iskustvo i znanje na celu Evropu. Želi da ljudi probude svoj puni potencijal i da pokažu sebi i svetu svoje autentično JA.

Dr Mirjana Milutinović

vlasnik i osnivač Gala Dent, Gestalt Life Coach, idejni tvorac Gala Life Retreat

Mirjana Milutinović je rođena 1966. godine u Raški u Srbiji. U Beograd dolazi na studije stomatologije, koje uspešno završava, a potom upisuje i specijalističke studije. Danas nosi zvanje specijalista ortopedije vilica. Odmah nakon završetka fakulteta, u Beogradu otvara svoju stomatološku ordinaciju. Osmislila je koncept po uzoru na američke kolege, i time se izdvojila od ostalih. Gala Dent postoji više od 20 godina i izrasla je u brend, koji se osim problemima sa zubima, bavi i estetikom zuba i lica. Gala Dent je 2016. bila predstavljena kao takva i u Londonu, u Ministarstvu zdravlja Engleske. Preduzetnički duh koji poseduje, želja za slobodom i nezavisnost, kao i uverenje da svaki čovek ima mogućnost da kreira svoj život, povukli su Mirjanu da uplovi i u Gestalt vode. Završava trogodišnju edukaciju za Gestalt Life Coaching, nakon 360 superviziranih sati, 2014. godine. Kao coach, posebno se bavi temom samopouzdanja. Godine 2014. organizuje “Radionice samopouzdanja” za decu i roditelje, a 2015. organizuje seriju radionica pod nazivom “Prolećne radionice samopouzdanja”. Iz svega toga rađa se i ideja o organizaciji Gala Life Retreat van Beograda, sa ciljem da svoje iskustvo i znanje proširi i van granica Srbije. Želja joj je da svojim polaznicima omogući korišćenje tehnika i alata koje i sama koristi radi kreiranja prelepog života i uživanja u njemu. Mirjana je udata, i majka je ćerke Gale – njene nepresušne inspiracije.